انا هنا خزنت 2 كيلو بسلة متفصصة طبعا ومغسولة في المصفاة
وعليها كمي جزر بالنظر كده مقطع مكعبات صغيرة
نص ليمونة
في حلة هحط قيمة تلتها ماية واغطي عليها
واول ما الاقي الماية غلت بالشكل ده هحط فيها البسلة والجزر مع بعض
وده شكلهم اول ما حطتيهم اغطي عليها لحد ما احس ان الماي هتغلي
واول ما الاقيها بتغلي بالشكل ده ومخليهاش تغلي كتير يدوب دقيقة بس مش اكتر واشيلها ع طول واصفيها في المصفأة
وهنا صفتها بفتح عليها ع طول اول ما اصفها ماية الحنفية واقلبها بحيث يتوقف نشاط السخونية والحرارة فيها
وبعدين بحطها في طبق واحط عليها ماية متلجة بالشكل ده واقلبها كويس
واخيرا اصفيها واعصر عليها نصف الليمونة واخلطها
وبعدين اعبيبها في الاكياس بالشكل ده وع الفريزر
من
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق