اذيكم
يا قمرات النهاردة هعمل سر من اسرار الشيفات واللى بيعملوه فى الافراح
ويدى اللحمة طعم مختلف وجميل ..تعالى نشوفهم بيعملوا ايه؟
ودى صورة تشويقيه للحمة
ودى الطريقة
بعد اللحمة ما اتسلقت طلعتها من الشوربة وحضرت المكونات دى
بصلة مبشورة
كمون فلفل اسود ملح كركم قرفة جنزبيل وحبهان : من كل حاجة نص معلقة وضربت حوالى ربع كيلو طماطم مع 2 فص توم وقرن فلفل اخضر كلهم مع بعض وضيفت التوابل على الطماطم فى الخلاط واضرررررررب
وحطيت الزيت على النار سخن ونزلت بالبصلة المبشورة
وقلبت دقيقتين وحطيت الطماطم بعد ما خلطتها بالتوابل
وبعد ما غلت 5 دقايق صبيتها على اللحمة ودخلتها الفرن
وتفضل فى الفرن لحد ما تشرب الصوص ده وينشف فى الصنيه
وبالف هنا احلى طبق لعيونكم انتم وبس
منقول من فتكات
ودى صورة تشويقيه للحمة
ودى الطريقة
بعد اللحمة ما اتسلقت طلعتها من الشوربة وحضرت المكونات دى
بصلة مبشورة
كمون فلفل اسود ملح كركم قرفة جنزبيل وحبهان : من كل حاجة نص معلقة وضربت حوالى ربع كيلو طماطم مع 2 فص توم وقرن فلفل اخضر كلهم مع بعض وضيفت التوابل على الطماطم فى الخلاط واضرررررررب
وحطيت الزيت على النار سخن ونزلت بالبصلة المبشورة
وقلبت دقيقتين وحطيت الطماطم بعد ما خلطتها بالتوابل
وبعد ما غلت 5 دقايق صبيتها على اللحمة ودخلتها الفرن
وتفضل فى الفرن لحد ما تشرب الصوص ده وينشف فى الصنيه
وبالف هنا احلى طبق لعيونكم انتم وبس
منقول من فتكات
هناك تعليق واحد:
تسلم أيدك بجد انا بموت فيها ودى طريقه صحيحه انا سمعتها قبل كده ان أشاء الله هجربها النهارده ويارب تطلع حلوه زى بتاعتك تسلمى ياقمر
إرسال تعليق