ندخل علي المطبخ يلا
اولا حاجه احنا لما بنجيب لبن بغليه ونشرب اللي نشربه والباقي بحطه في التلاجه
اصحي تاني يوم قبل ما استخدمه بشيل الوش بتاع اللبن من البانه
واحطه في طبق
لو هنتعشي جبن بالليل بحط معاها مربي او عسل نحل وبناكلها وبتبقي طعمها تحفه
او بستخدمه في الرز المعمر
لو قعدت يومين في التلاجه مش كلنها ولا استخدمتها بحطها في علبه وبحطها في الفريزر وكونها
عندي بحطه في علبه ايس كريم كرنفليتا
وبجمعها لحد ما تكون كميه كويسه
وهنا انا جمعت ملو العلبه
وبعدين
بحطها في طاسه او حله والافضل تيفال عشان مش تتحرق
وعلي نار هاديه بسيحها حبه حبه علي مهلها
لحد ما تبتدي تظهر السمنه من القشطه زي كده
بقلبها من فتره للتانيه عشان مش تلزق في الطاسه واساعد الباقي يفك ويسيح
شايفين السمنه ظهرت ازاي وبقت جميله
بلم اللي بيتطلع اول باول افضل عشان مش تتحرق
بصفيها في برطمان ازاز نصيف بالمصفاه
وكده بيكون شكلها بعد ما صفتها ودي الكميه اللي طلعتلي
ودي الشكل النهائي بعد التجميد وريحتها تحفه
وزووووووووووم للترميله الجميله ه
وهيتبقي في الاخر البواقي بتاعه القشطه دي مفروض بتبقي مرته
منقول من منتدى فتكات
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق