نقول
بسم الله الرحمن الرحيم
نبدأ الازل بالكلوسلو
نقطع ورق الكرنب الابيض بد طبعا ما نشيل منه العروق رفيع اوى و نبشر عليه جزر

و بعدين نضيف مايونيز وملح و سكر و خل و لبن
و نقلب كويس و بكدة يكون الكلوسلو خلص نحطه فى التلاجة لانه كل ما يقعد فى التلاجة اكتر كل ما يبقى احلا علشان كدة بأبدأ بيه
بسم الله الرحمن الرحيم
نبدأ الازل بالكلوسلو
نقطع ورق الكرنب الابيض بد طبعا ما نشيل منه العروق رفيع اوى و نبشر عليه جزر
و بعدين نضيف مايونيز وملح و سكر و خل و لبن
و نقلب كويس و بكدة يكون الكلوسلو خلص نحطه فى التلاجة لانه كل ما يقعد فى التلاجة اكتر كل ما يبقى احلا علشان كدة بأبدأ بيه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق