المقادير
دجاجه متوسطه مخليه او بعضمها انا خليت الصدور وسبت الاوراك زي ما هيه
2معلقه عصير ليمون
2معلقه خل
3فص ثوم او معلقه ثوم بودر
ربع معلقه كركم
1 معلقه ببريكا
1معلقه زنجبيل بودر
2 معلقه ماء بصل
1معلقه كمون
1 معلقه كسبره
نص معلقه حبهان
2 معلقه صلصه طماطم
1 كوب زبادي
4 معالق زيت
الطريقه
اول حاجه بقطع الفراخ واغسلها كويس بماء ومله وليمون واصفيها واعمل فيها شقوق عشان تشرب التتبيله
اجهز التتبيله اخلط كل المكونات واضربهم كويس ممكن في الخلاط وده شكلهم وانا زودت عليهم معلقه كاتشب

اضع الفراخ في التتبيله وبعدين اضعها في التلاجه لمده 8 ساعات اقل حاجه

بعد اما الفراخ اتبلت وخلاص اجيب الفراخ والشبكه بتاعه الفرن واضع الفراخ عليها وتحتها صينيه وبعدين الولع الفرن من فوق واسيبها تستوي

اسيب الفراخ علي نار الشوايه لحد اما تستوي ووشها يحمر وبعدين اغطي عليها بورق فويل او صينيه واولع الفرن من تحت
واسيها تكمل سوا
ودي بعد اما طلعت وعملت معاها ارز بالكاري
بجد

دجاجه متوسطه مخليه او بعضمها انا خليت الصدور وسبت الاوراك زي ما هيه
2معلقه عصير ليمون
2معلقه خل
3فص ثوم او معلقه ثوم بودر
ربع معلقه كركم
1 معلقه ببريكا
1معلقه زنجبيل بودر
2 معلقه ماء بصل
1معلقه كمون
1 معلقه كسبره
نص معلقه حبهان
2 معلقه صلصه طماطم
1 كوب زبادي
4 معالق زيت
الطريقه
اول حاجه بقطع الفراخ واغسلها كويس بماء ومله وليمون واصفيها واعمل فيها شقوق عشان تشرب التتبيله
اجهز التتبيله اخلط كل المكونات واضربهم كويس ممكن في الخلاط وده شكلهم وانا زودت عليهم معلقه كاتشب
اضع الفراخ في التتبيله وبعدين اضعها في التلاجه لمده 8 ساعات اقل حاجه
بعد اما الفراخ اتبلت وخلاص اجيب الفراخ والشبكه بتاعه الفرن واضع الفراخ عليها وتحتها صينيه وبعدين الولع الفرن من فوق واسيبها تستوي
اسيب الفراخ علي نار الشوايه لحد اما تستوي ووشها يحمر وبعدين اغطي عليها بورق فويل او صينيه واولع الفرن من تحت
واسيها تكمل سوا
بجد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق