الخميس، 11 أكتوبر 2012

الفراخ

 الفراخ

لازم تبات في مية فيها ملح وليمون و خل و زنجبيل (اخضر مبشور او بودره)
لو حتعملي الفرخة كلها من غير ماتقطعيها يبقا تحطيها الاول على صدرها اطول مدة و بعدين تقلبيها و كمان لو مقطعة الصدر حطيه تحت فالمية بعديه الاوراك و الافخاد
عشان اللحم بيتشرب الخل والملح بيبقى اطرى و بيستوي بسرعة
وفي الغد نغسلها كويس عشان نشيل الملح الزايد ونسيبها فمصفى تقطر المية ونطبخها


 
المطبخ والأفكار المنزلية

ليست هناك تعليقات: