عملت لحمة مشوية وحبيت اوريكم الخطوات لانها كانت جميلة اوى وعجبت كل اللى كل منها
وخطواتها بسيطة وسهلةة ووسريعة فى العزومات والنتيجة روعة شوفوا وقولو لى رايكم
واسفة لان فى صور مقلوبة مش عارفة اية البب حاولت بكل الطرق
هنجهز اللحمة ونقطعها شرايح رفيعة
ومية بصــــــــــــل
ملح وفلفل بس
لو حابة تضيفى بهارات للشوى جاهزة بس انا ماعملتش كدة
وفحماية صغيرة
هنفرم البصل فى الكبة
ونصفيه فى المصفاة وناخد ميته
وننقع اللحمة فى مية البصل والملح والفلفل اكبر وقت ممكن والاحسن انك تبيتيها فى التتبيل
نيجى للشوى ودى اهم خطوة
بقى ندهن الطاسة زيت بسيط وتحطى شرايح اللحمة واحدة واحدة وتخلى النار وسط
ليه بقى مانحطش اللحمة مرة واحدة ؟عشان هاتنزل ميتها وهتاخد طعم وريحة اللحمة المسلوقة
لكن لو حاجة بسيطة ونار متوسطة بحيث ماتديهاش فرصة تنزل مية
الصور هاتوضح
هانحط الفحماية عالنار
الصور موضحة ونحط نقطة زيت عالفحم ونغطى بسرعة بغطاء محكم
ده تفل البصل اللى عصرناه واخدنا ميته باعينه فى الفريزر وبطبخ بيه عادى
اتمنى موضوعى يكون عجبكم وتستفادو من وصفتى
ومالحقتش اصور السفرة كلها بالسلطات
كنت عاملة جنبها مكرونة وسلطة خضرة وسلطة طحينة
استودعكم الله
وخطواتها بسيطة وسهلةة ووسريعة فى العزومات والنتيجة روعة شوفوا وقولو لى رايكم
واسفة لان فى صور مقلوبة مش عارفة اية البب حاولت بكل الطرق
هنجهز اللحمة ونقطعها شرايح رفيعة
ومية بصــــــــــــل
ملح وفلفل بس
لو حابة تضيفى بهارات للشوى جاهزة بس انا ماعملتش كدة
وفحماية صغيرة
هنفرم البصل فى الكبة
ونصفيه فى المصفاة وناخد ميته
وننقع اللحمة فى مية البصل والملح والفلفل اكبر وقت ممكن والاحسن انك تبيتيها فى التتبيل
نيجى للشوى ودى اهم خطوة
بقى ندهن الطاسة زيت بسيط وتحطى شرايح اللحمة واحدة واحدة وتخلى النار وسط
ليه بقى مانحطش اللحمة مرة واحدة ؟عشان هاتنزل ميتها وهتاخد طعم وريحة اللحمة المسلوقة
لكن لو حاجة بسيطة ونار متوسطة بحيث ماتديهاش فرصة تنزل مية
الصور هاتوضح
هانحط الفحماية عالنار
الصور موضحة ونحط نقطة زيت عالفحم ونغطى بسرعة بغطاء محكم
ده تفل البصل اللى عصرناه واخدنا ميته باعينه فى الفريزر وبطبخ بيه عادى
اتمنى موضوعى يكون عجبكم وتستفادو من وصفتى
ومالحقتش اصور السفرة كلها بالسلطات
كنت عاملة جنبها مكرونة وسلطة خضرة وسلطة طحينة
استودعكم الله
منقول
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق