اولا بتجيبى الفراخ او الدبابيس او الصدور المخلية زى ما انت تفضلى
وبعدين اغسلها كويس واسلقها نصف سلقة مع اضافة الملح والفلفل الابيض والحبهان
ممكن ما تسلقيهاش بس هتاخد وقت فى السوى على النار لكن انا شعارى دايما السرعة فى تحضير الاكل مع الجودة العالية
بعد كدة بانشلها من الشوربة واصفيها كويس واحط عليها خلطة البانية العادية البيض والبهارات وممكن معلقة خل صغيرة
وبعدين احضر طبق فى دقيق وعلية بهارات ورشة ملح خفيف زى كدة
وطبق تانى فية دقيق سائل بيبقى نفس قوام الكيك او اخف شوية بسيطة وطبعا علية بهارات وملح خفيف
وطبق تالت بتحطة فية توست طرى مش ناشف مفروم فى القطاعة ودة الجديد بقى
وبعدين بشيل الفراخ من البيض احطها فى الدقيق بالشكل دة
ومنه للدقيق السائل بالشكل دة
ومنها للتوست المفروم وبتكون دى النتيجة
بكون طبعا مشغلة القلاية من بدرى علشان الزيت يسخن ولو مفيش قلاية تبقى طاصة غويطة شوية
لانها لازم يكون زيتها غزير علشان النتيجة تبقى حلوة ومقرمشة
ودة وهى نص قالية
وبعد كدة كملت قليها ودة شكلها النهائى
ودى صورة من قريب
وكمان عملت تومية بتبقى رائعة
وهى عبارة عن بطاطس مسلوقة مع فصين توم كبار على حسب الطعم اللى بتحبية وبضربهم فى القطاعة
مع المايونيز ومعاهم معلقتين زبادى ومعلقة خل صغيرة ورشة ملح ودة شكلها مع الكتابة عليها بالكاتشب
وممكن طبعا لو مناسبة خاصه مع جوزك عيد جواز مثلا وعاملة عشوة حلوة تكتبى بحبك قوى مثلا
ما علينا خلينا فى موضوعنا
دى بقى صورة للسفرة كاملة
ودى صورة من قريب ويا سلام على القرمشة تجنن
وبعدين اغسلها كويس واسلقها نصف سلقة مع اضافة الملح والفلفل الابيض والحبهان
ممكن ما تسلقيهاش بس هتاخد وقت فى السوى على النار لكن انا شعارى دايما السرعة فى تحضير الاكل مع الجودة العالية
بعد كدة بانشلها من الشوربة واصفيها كويس واحط عليها خلطة البانية العادية البيض والبهارات وممكن معلقة خل صغيرة
وبعدين احضر طبق فى دقيق وعلية بهارات ورشة ملح خفيف زى كدة
وطبق تانى فية دقيق سائل بيبقى نفس قوام الكيك او اخف شوية بسيطة وطبعا علية بهارات وملح خفيف
وطبق تالت بتحطة فية توست طرى مش ناشف مفروم فى القطاعة ودة الجديد بقى
وبعدين بشيل الفراخ من البيض احطها فى الدقيق بالشكل دة
ومنه للدقيق السائل بالشكل دة
ومنها للتوست المفروم وبتكون دى النتيجة
بكون طبعا مشغلة القلاية من بدرى علشان الزيت يسخن ولو مفيش قلاية تبقى طاصة غويطة شوية
لانها لازم يكون زيتها غزير علشان النتيجة تبقى حلوة ومقرمشة
ودة وهى نص قالية
وبعد كدة كملت قليها ودة شكلها النهائى
ودى صورة من قريب
وكمان عملت تومية بتبقى رائعة
وهى عبارة عن بطاطس مسلوقة مع فصين توم كبار على حسب الطعم اللى بتحبية وبضربهم فى القطاعة
مع المايونيز ومعاهم معلقتين زبادى ومعلقة خل صغيرة ورشة ملح ودة شكلها مع الكتابة عليها بالكاتشب
وممكن طبعا لو مناسبة خاصه مع جوزك عيد جواز مثلا وعاملة عشوة حلوة تكتبى بحبك قوى مثلا
ما علينا خلينا فى موضوعنا
دى بقى صورة للسفرة كاملة
ودى صورة من قريب ويا سلام على القرمشة تجنن
هناك 3 تعليقات:
نقدم لكم من موقعنا الدليل الشامل للصيانات خدمات رائعة للصيانات المتعددة مثل توكيل فيليبس يمكنكم متابعتنا والتواصل معنا لمعرفة احدث العروض والخدمات التى نقدمها لكم
عروض وخدمات كثيرة نقدمها لكم من موقعنا الشامل للصيانات من خلال توكيل بوش استمتع معنا بالعديد من العروض الرائعة والخصومات المميزة التى نقدمها لكم من موقعنا المتخصص فى الصيانات
نقدم لكم من موقع ايجى هيلب خدمات رائعة من نقدم لكم من موقع ايجى هيلب خدمات رائعة من صيانة وستنجهاوس احصل عليها من خلال مواقع الصيانة الخاصة بنا تواصل معنا الان واحصل على المزيد من الخدمات الرائعة احصل عليها من خلال مواقع الصيانة الخاصة بنا تواصل معنا الان واحصل على المزيد من الخدمات الرائعة
إرسال تعليق