المقادير :
4 او 5 حبات بطاطس متوسطه
ربع كوب لبن
بيض
بقسماط
دقيق
ملح و فلفل و بهارات
زيت للقلي
الطريقه :
4 او 5 بطاطسات وسط
نقطعهم مكعبات و نسلقهم في ميه و ملح

نهرسهم بالشوكه او الهراسه وهما سخنين

هانضيف اقل من ربع كوبايه لبن و حوالي 2 معلقه بقسماط او ممكن 3 لو حسيني انها لسه ممسكتش
وتحطي بقي توابلك ملح و فلفل اسود و سنه كبابه صيني و قرفه

و نعجنها كويس

و نبتدي نشكلها علي شكل دواير مبططه بدل ماكنا بنعملها صوابع ذي ما عملتها في موضوع ليا قبل كده من باب التغيير يعني

ونحطها في الفريزر نص ساعه او ساعه

و نحطها بعد كده في دقيق ثم بيض ثم بقسماط

و علي الفريزر نص ساعه تاني
و نبتدي نحمر

و نقلبها ع الوش التاني

و نطلعها علي ورق نشاف و هنا في الطبق

زووووووووووم

4 او 5 حبات بطاطس متوسطه
ربع كوب لبن
بيض
بقسماط
دقيق
ملح و فلفل و بهارات
زيت للقلي
الطريقه :
4 او 5 بطاطسات وسط
نقطعهم مكعبات و نسلقهم في ميه و ملح
نهرسهم بالشوكه او الهراسه وهما سخنين
هانضيف اقل من ربع كوبايه لبن و حوالي 2 معلقه بقسماط او ممكن 3 لو حسيني انها لسه ممسكتش
وتحطي بقي توابلك ملح و فلفل اسود و سنه كبابه صيني و قرفه
و نعجنها كويس
و نبتدي نشكلها علي شكل دواير مبططه بدل ماكنا بنعملها صوابع ذي ما عملتها في موضوع ليا قبل كده من باب التغيير يعني
ونحطها في الفريزر نص ساعه او ساعه
و نحطها بعد كده في دقيق ثم بيض ثم بقسماط
و علي الفريزر نص ساعه تاني
و نبتدي نحمر
و نقلبها ع الوش التاني
و نطلعها علي ورق نشاف و هنا في الطبق
زووووووووووم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق