انا مش عارفة حد بيعمل زى كده ولا لأ لكن انا لقيت على موقع اجنبى طريقة لتنضيف التلاجة من غير الحوسة والميه اللى بتبقى مغرقة المطبخ كله
اعتقد انها طريقة جديدة خاااااالص وعموما لو قديمة بردو متكسفونيش وقيمونى بليييييييز
المهم شوفوا كده الصور الاول
بس اوعى حد ينم عليا ويقول ايه الست المعفنه دى
انا كان عندى انزلاق غضروفى يابنات
الاول لو فى بواقى اكل واقعة وكده اكنسيها بالجروف او حتى بالمكنسة..طبعا حاتقولوا ايه الست المجنونة دى بس جربى وحاتدعيلي
وبعد كده كل المطلوب منك زجاجة منظف زجاج (جلانس مثلا) وتضيفى عليها كوباية خل حتلاقى الجلانس بقى لونه اخضر بدل ازرق و اهم حاجة فوطة نضيفة..بس كده
حاترشى التلاجة بالجلانس اللى مضاف اليه الخل وتبتدى من فوق لتحت وتمسحى بالفوطة..
مش حاتصدقى نفسك من السرعة والنضافة والريحة الحلوة والله العظيم هما 10 دقايق بالكتير وحتلاقى النتيجة اللى انتى شايفاها دى وعلى فكرة انا حتى ماخلعتش الرفوف من مكانها..ايه رايكم بقى بجد تستحق التجربة
اعتقد انها طريقة جديدة خاااااالص وعموما لو قديمة بردو متكسفونيش وقيمونى بليييييييز
المهم شوفوا كده الصور الاول
بس اوعى حد ينم عليا ويقول ايه الست المعفنه دى
انا كان عندى انزلاق غضروفى يابنات
الاول لو فى بواقى اكل واقعة وكده اكنسيها بالجروف او حتى بالمكنسة..طبعا حاتقولوا ايه الست المجنونة دى بس جربى وحاتدعيلي
وبعد كده كل المطلوب منك زجاجة منظف زجاج (جلانس مثلا) وتضيفى عليها كوباية خل حتلاقى الجلانس بقى لونه اخضر بدل ازرق و اهم حاجة فوطة نضيفة..بس كده
حاترشى التلاجة بالجلانس اللى مضاف اليه الخل وتبتدى من فوق لتحت وتمسحى بالفوطة..
مش حاتصدقى نفسك من السرعة والنضافة والريحة الحلوة والله العظيم هما 10 دقايق بالكتير وحتلاقى النتيجة اللى انتى شايفاها دى وعلى فكرة انا حتى ماخلعتش الرفوف من مكانها..ايه رايكم بقى بجد تستحق التجربة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق