الفراخ البانية المقرمشة
اول حاجة بنجيب الفراخ البانية
نغسلها كويس بملح وخل وماء
التتبيلة عبارة عن :
علبة زبادى كبيرة
ببريكا ـ خل
ملح
فلفل
زعتر
شطة
توم بودرة وبصل بودرة
بهارات فراخ
ماء بصلتين لكل كيلو بانية
ملحوظة البهارات من كل بهار قليل علشان ميضعش طعم الفراخ
نخليها فى التتبيلة 12 ساعة وممكن منحطش زبادى للى ما بيحبوش الزبادى
طعمها بردو بيبقى جميل جدا هنغمس القطع فى الدقيق ثم البيض اللى علية فلفل اسو د وقليل من اللبن وبعد كدة البقسماط متكسر علية كورن فليكس او شوفان
ونقلية فى زيت مع معلقة سمن
م/ن
اول حاجة بنجيب الفراخ البانية
نغسلها كويس بملح وخل وماء
التتبيلة عبارة عن :
علبة زبادى كبيرة
ببريكا ـ خل
ملح
فلفل
زعتر
شطة
توم بودرة وبصل بودرة
بهارات فراخ
ماء بصلتين لكل كيلو بانية
ملحوظة البهارات من كل بهار قليل علشان ميضعش طعم الفراخ
نخليها فى التتبيلة 12 ساعة وممكن منحطش زبادى للى ما بيحبوش الزبادى
طعمها بردو بيبقى جميل جدا هنغمس القطع فى الدقيق ثم البيض اللى علية فلفل اسو د وقليل من اللبن وبعد كدة البقسماط متكسر علية كورن فليكس او شوفان
ونقلية فى زيت مع معلقة سمن
م/ن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق