إزيكم يابناتيت ندخل بقى فى التفاصيل
هنحضر ست علب بسكويت و كيس بودينغ بيتعمل زى المهلبية مكتوب عليه الطريقة ومكتوب معيار اللبن وعلى فكرة مابيتحطش سكر عليه هو بيبقى عليه سكر انا عملت ببودينغ بالتوت والعنب فى ناس تفضل موز او فراولة ولو ماعندكيش ممكن تعملى كسترد وشيكولاتة مطبخ
هنحضر صينية بيركس ونضع فيها البسكويت ثلاث علب ونضع عليه البودينغ
ونرص البسكويت الباقى وبرضه نضع عليه بودينج ونكون دوبنا الشيكولاتة بالزبدة فى حمام مائى ونضع الشيكولاتة على البودينغ بحيث تغطى البودينغ وتزينيه بالبندق والبسكوت المتكسر
ياريت التقييم يابناتيت
هنحضر ست علب بسكويت و كيس بودينغ بيتعمل زى المهلبية مكتوب عليه الطريقة ومكتوب معيار اللبن وعلى فكرة مابيتحطش سكر عليه هو بيبقى عليه سكر انا عملت ببودينغ بالتوت والعنب فى ناس تفضل موز او فراولة ولو ماعندكيش ممكن تعملى كسترد وشيكولاتة مطبخ
هنحضر صينية بيركس ونضع فيها البسكويت ثلاث علب ونضع عليه البودينغ
ونرص البسكويت الباقى وبرضه نضع عليه بودينج ونكون دوبنا الشيكولاتة بالزبدة فى حمام مائى ونضع الشيكولاتة على البودينغ بحيث تغطى البودينغ وتزينيه بالبندق والبسكوت المتكسر
ياريت التقييم يابناتيت
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق