طر يقتى عاديه جدااا بس انا بختلف عنها انى بحب اسلق اللحمه الاول دى اهم شئ انى اسلقها (المقادير)
المقادير
المقادير
لحمة مكعبات (اى نوع )
بصل مقطع صغير
بهارات اللحم
فلفل ابيض
كبابه صينى
صويا صوص
ملح
3 فصوص ثوم مهروس
(الطريقه)
نشوح البصل فى معلقه سمنه مع زيت
لما تلاقى لونه دخل يصفر حطى الثوم المهروس
وسيبى البصل يتحمر اوى
ننزل مكعبات اللحم مع البصل وقلبى انا كنت حطيت معها قطع بطاطس مكعبات
وحطى البهارات اللحم وكبابه الصينى والفلفل الابيض وصو يا صوص
وتسيبها لحد ما تنزل مياتها عشان هتنزل الصوص بتاعها
لما تلاقى الصوص بيقل زودى نصف كوب ماء ساخن اهم شئ ساخن مش بارده عشان البارده هتخليها صعبه انها تستوى بسرعه
وتغطيها لحد ماتستوى بس اللحمه بتاعتى ما اخدتش وقت عشان موزه وكنت سلقتها قبل كده ظبطت الملح وقدمتها
ممكن تقدميها مع ارز ابيض او تتاكل بالعيش
حسب رغبتك
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق