نجهز بصلة مبشورة +رشة قرفة +فلفل اسمر وملح +ثمرة كيوي مطحونة ونصفيها
للنصف كيلو بفتيك نصف معلقة فلفل اسمر +معلقة صغيرة مسح ملح
او نفس المقادير مع 2 معلقة خل ونصف معلقة روز ماري بدلا من الكيوي
الطريقة
اول حاجة نفرد قطعة البفتيك علي كيس
ونغطيها وندقها كده
وبعد كده ننقعها في الخلطة ساعة او 2
ثم نضعها في دقيق ثم بيض وبعده بقسماط ونضغط باليد
وبعد كده علي لازم يدخل الفريزر ساعة عشان ما يفكش ويتماسك وبعدين حمريه
للتحمير نستخدم زيت ومعلقة واحدة سمن لييييييييييييييييييه
لان السمن مسؤل عن التسوية والزيت للتحمير
وده شكله ذهبي ومستوي وطري جدااااااااااا
لانك مش بتضطري تحمريه كتير
ونغطيها وندقها كده
وبعد كده ننقعها في الخلطة ساعة او 2
ثم نضعها في دقيق ثم بيض وبعده بقسماط ونضغط باليد
وبعد كده علي لازم يدخل الفريزر ساعة عشان ما يفكش ويتماسك وبعدين حمريه
للتحمير نستخدم زيت ومعلقة واحدة سمن لييييييييييييييييييه
لان السمن مسؤل عن التسوية والزيت للتحمير
وده شكله ذهبي ومستوي وطري جدااااااااااا
لانك مش بتضطري تحمريه كتير
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق