الأحد، 16 ديسمبر 2012

احسن طريقة لعمل البفتيك



نجهز بصلة مبشورة +رشة قرفة +فلفل اسمر وملح +ثمرة كيوي مطحونة ونصفيها

للنصف كيلو بفتيك نصف معلقة فلفل اسمر +معلقة صغيرة مسح ملح

او نفس المقادير مع 2 معلقة خل ونصف معلقة روز ماري بدلا من الكيوي

الطريقة


اول حاجة نفرد قطعة البفتيك علي كيس


من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل

ونغطيها وندقها كده

من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل


وبعد كده ننقعها في الخلطة ساعة او 2

من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل

ثم نضعها في دقيق ثم بيض وبعده بقسماط ونضغط باليد


من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل

من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل


من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل


وبعد كده علي لازم يدخل الفريزر ساعة عشان ما يفكش ويتماسك وبعدين حمريه



للتحمير نستخدم زيت ومعلقة واحدة سمن لييييييييييييييييييه


لان السمن مسؤل عن التسوية والزيت للتحمير


من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل


من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل

وده شكله ذهبي ومستوي وطري جدااااااااااا

لانك مش بتضطري تحمريه كتير

من مطبخ فريدة بفتيك وكبدة بالبصل والفلفل

ليست هناك تعليقات: