بعمل الميلك شيك الفراولة بطريقة جديدة و طعمها هاااااااااااايل
بعمل جيلي الفراولة و لما يجمد اكيسه و اشيله في الفريزر
و بعد كده اطلع الكيس و اسيبه يفك شوية و احط عليه تلات حبات فراولة و املا الخلاط حليب و شوية تلج و سكر و اضرب يا حمااااااادة
و يطلع لك ميلك شيك تقيل و لونه احمر جميل و طعمه و لاااااا يمكن تقولي ان فيه جيلي ده بيبقى كأنه فيه كيلو فراولة
على فكرة بستخدم كباية جيلي واحدة و ممكن كباية و نص علشان اعمل لتر ميلك شيك
و كمان الليمون بعصره و احطه في قوالب التلج يجمد و بعدين اعبيه في اكياس و لما اعوز عصير ليمون احط مكعب من التلج ده في كباية مية و عليه شوية سكر و يبقى اجمل عصير ليمون في اقل من ثانية
بعمل جيلي الفراولة و لما يجمد اكيسه و اشيله في الفريزر
و بعد كده اطلع الكيس و اسيبه يفك شوية و احط عليه تلات حبات فراولة و املا الخلاط حليب و شوية تلج و سكر و اضرب يا حمااااااادة
و يطلع لك ميلك شيك تقيل و لونه احمر جميل و طعمه و لاااااا يمكن تقولي ان فيه جيلي ده بيبقى كأنه فيه كيلو فراولة
على فكرة بستخدم كباية جيلي واحدة و ممكن كباية و نص علشان اعمل لتر ميلك شيك
و كمان الليمون بعصره و احطه في قوالب التلج يجمد و بعدين اعبيه في اكياس و لما اعوز عصير ليمون احط مكعب من التلج ده في كباية مية و عليه شوية سكر و يبقى اجمل عصير ليمون في اقل من ثانية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق