زي العنوان كده....لو عاندك مكرونه بصلصه بايته عانك في التلاجه بقالها يومين تلاته كده
اوعي ترميها...و برضو بلاش تاكليها و هي بايته
شوفي الطريقه دي في عمايل المكرونه صنيه في الفرن
اول حاجه نجيب المكرونه و نخرطها بمخرطه الملوخيه لحد ما تبقي فتافيت صغيره...
انا هنا كان عندي "اسباجتي" و خرطها بالشكل ده....

و جبت كمان "طمماطم +فلفل رومي + بصله صغيره + بقدونس + زتون اسود و اخضر بس انا ماحطتش علشان ما عنديش " و نقطعم حجم متوسط زي الصوره
و بعدين نجيب طبق غويط...و نحط فيه 3 او 4 بيضات حسب كميه المكرونه و نخفقهم كويس جدا
و نحط عليهم "ملح + فلفل اسود + معلقه دقيق + ربع كبايه لبن " ونقلبهم كويس مع "البيض"
و ده شكلها

و بعدين نجيب طبق غويط و نحط فيه كل الاطباق اللي احنا جهزناها
"الخضار و المكرونه و البيض "
زي الصوره دي

و بعدين نجيب صنيه مدهونه زيت..
او صنيه فخار....او بايركس زي ما تحبي
و نصب فيها الخليط ...و نرش علي وشه جبنه رومي زي الصوره دي

و نحطها في الفرن من 20 ل 30 دقيقه
لحد ماتلاقيها جمدت و الجبنه ساحت
و ادي صورتها و هي طالعه من الفرن

و دي بقي لما قطعتها

جميله قوي و مغذيه
و تنفع عشي و فطار
و كمان في الرحلات روعه
و ممكن كمان تقطعي فيها حتت فراخ" مستوي" او سوسيس... هاتبقي حلوه جدا
اوعي ترميها...و برضو بلاش تاكليها و هي بايته
شوفي الطريقه دي في عمايل المكرونه صنيه في الفرن
اول حاجه نجيب المكرونه و نخرطها بمخرطه الملوخيه لحد ما تبقي فتافيت صغيره...
انا هنا كان عندي "اسباجتي" و خرطها بالشكل ده....
و جبت كمان "طمماطم +فلفل رومي + بصله صغيره + بقدونس + زتون اسود و اخضر بس انا ماحطتش علشان ما عنديش " و نقطعم حجم متوسط زي الصوره
و بعدين نجيب طبق غويط...و نحط فيه 3 او 4 بيضات حسب كميه المكرونه و نخفقهم كويس جدا
و نحط عليهم "ملح + فلفل اسود + معلقه دقيق + ربع كبايه لبن " ونقلبهم كويس مع "البيض"
و ده شكلها
و بعدين نجيب طبق غويط و نحط فيه كل الاطباق اللي احنا جهزناها
"الخضار و المكرونه و البيض "
زي الصوره دي
و بعدين نجيب صنيه مدهونه زيت..
او صنيه فخار....او بايركس زي ما تحبي
و نصب فيها الخليط ...و نرش علي وشه جبنه رومي زي الصوره دي
و نحطها في الفرن من 20 ل 30 دقيقه
لحد ماتلاقيها جمدت و الجبنه ساحت
و ادي صورتها و هي طالعه من الفرن
و دي بقي لما قطعتها
جميله قوي و مغذيه
و تنفع عشي و فطار
و كمان في الرحلات روعه
و ممكن كمان تقطعي فيها حتت فراخ" مستوي" او سوسيس... هاتبقي حلوه جدا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق