نبتدى بسم الله
المقادير بسيطة جدآ
وهتعمل 12 كب كيك بإذن الله
2.5 كوب دقيق منخول
3 معالق كبيرة بودرة كاكاو خام
ملعقة صغيرة ونص بكنج بودر
رشة ملح صغيرة
كوب ونص سكر
6 معالق زبدة كبيرة
2 بيضة كبيرة
نص معلقة صغيرة فانيليا
كل المكونات
هتكون بدرجة حرارة الغرفة
لتزيين الكب كيك
كيس دريم ويب
ربع كوباية حليب ساقعة
شوية سكر لو بتحبى الكريمة حلوة آوى
الطريقة ياقمرات
1. هنحط الزبدة والسكر ونضربهم كويس لحد ما الخليط يبقى ناعم
2. نضيف اول بيضة ونضرب لحد ما تختفى ونضيف البيضة التانية والفانيليا
3. ننخل الدقيق مع البكنج بودر والكاكاو ونضيفهم تدريجيا ومعاهم رشة الملح
ونضرب لحد ما الخليط يمتزج كويس جدآ
4. نحط 2 معلقة كبيرة من الخليط فى اكواب الكب كيك
ولو عندك صينية المافن نرصهم فيها
5. هنسخن الفرن شوية وبعدين نحط صينية الكب كيك فى الفرن
على درجة حرارة متوسطة لمدة 15 دقيقة و 5 دقائق على درجة حرارة هادئة
لما تستوى نسيبها تبرد شوية فى الفرن ونعمل كريمة التزيين
طريقة كريمة التزيين
نحط الكريمة البودر مع الحليب البارد
وهنضربهم كويس جدا لحد ما يتقل خالص
وهيبقى كريم شانتيه وندخله التلاجة يبرد ويجمد اكتر
هنزيين على ذوقنا زى ما نحب وممكن رشة شيكولاتة فارمسيه
وفى منها بتكون الوان زى اللى جبتها
وفى وردات وقلوب بتتباع شكلها جميل ورخيصة
وممكن بإستخدام كيس التزيين نعمل وردات بالكريمة
وآدى الكب كيك بتاعى
يارب يكون عجبكم وتجربوه ياحبايبى
واى سؤال اتفضلوا طبعا تؤمرونى
منقول من منتدى فتكات
المقادير بسيطة جدآ
وهتعمل 12 كب كيك بإذن الله
2.5 كوب دقيق منخول
3 معالق كبيرة بودرة كاكاو خام
ملعقة صغيرة ونص بكنج بودر
رشة ملح صغيرة
كوب ونص سكر
6 معالق زبدة كبيرة
2 بيضة كبيرة
نص معلقة صغيرة فانيليا
كل المكونات
هتكون بدرجة حرارة الغرفة
لتزيين الكب كيك
كيس دريم ويب
ربع كوباية حليب ساقعة
شوية سكر لو بتحبى الكريمة حلوة آوى
الطريقة ياقمرات
1. هنحط الزبدة والسكر ونضربهم كويس لحد ما الخليط يبقى ناعم
2. نضيف اول بيضة ونضرب لحد ما تختفى ونضيف البيضة التانية والفانيليا
3. ننخل الدقيق مع البكنج بودر والكاكاو ونضيفهم تدريجيا ومعاهم رشة الملح
ونضرب لحد ما الخليط يمتزج كويس جدآ
4. نحط 2 معلقة كبيرة من الخليط فى اكواب الكب كيك
ولو عندك صينية المافن نرصهم فيها
5. هنسخن الفرن شوية وبعدين نحط صينية الكب كيك فى الفرن
على درجة حرارة متوسطة لمدة 15 دقيقة و 5 دقائق على درجة حرارة هادئة
لما تستوى نسيبها تبرد شوية فى الفرن ونعمل كريمة التزيين
طريقة كريمة التزيين
نحط الكريمة البودر مع الحليب البارد
وهنضربهم كويس جدا لحد ما يتقل خالص
وهيبقى كريم شانتيه وندخله التلاجة يبرد ويجمد اكتر
هنزيين على ذوقنا زى ما نحب وممكن رشة شيكولاتة فارمسيه
وفى منها بتكون الوان زى اللى جبتها
وفى وردات وقلوب بتتباع شكلها جميل ورخيصة
وممكن بإستخدام كيس التزيين نعمل وردات بالكريمة
وآدى الكب كيك بتاعى
يارب يكون عجبكم وتجربوه ياحبايبى
واى سؤال اتفضلوا طبعا تؤمرونى
منقول من منتدى فتكات
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق