الاثنين، 1 أبريل 2013

بطاطس كروكت

المقادير :

4 او 5 حبات بطاطس متوسطه
ربع كوب لبن
بيض
بقسماط
دقيق
ملح و فلفل و بهارات
زيت للقلي
الطريقه :

4 او 5 بطاطسات وسط
نقطعهم مكعبات و نسلقهم في ميه و ملح

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

نهرسهم بالشوكه او الهراسه وهما سخنين

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

هانضيف اقل من ربع كوبايه لبن و حوالي 2 معلقه بقسماط او ممكن 3 لو حسيني انها لسه ممسكتش
وتحطي بقي توابلك ملح و فلفل اسود و سنه كبابه صيني و قرفه

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

و نعجنها كويس

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

و نبتدي نشكلها علي شكل دواير مبططه بدل ماكنا بنعملها صوابع ذي ما عملتها في موضوع ليا قبل كده من باب التغيير يعني

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)


ونحطها في الفريزر نص ساعه او ساعه

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

و نحطها بعد كده في دقيق ثم بيض ثم بقسماط

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

و علي الفريزر نص ساعه تاني


و نبتدي نحمر

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

و نقلبها ع الوش التاني

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

و نطلعها علي ورق نشاف و هنا في الطبق

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)


زووووووووووم

بطاطس كروكت بس مش كروكت !!! و بالتفصيل و الصور طبعا (ريمووو)

ليست هناك تعليقات: