المقادير
4 كوب دقيق 2كوب ماء دافئ 3 معلق زبدة سايحة معلقة صغيرة ملح 3 معلق سكر
معلقة مبيرة خميرة فورية او بيرة عادى نصف معلقة صغيرةبيكنج بودر (للنكهة صلصة ووكاتشاب معلقتين زيتون اسود)
وعلشان تبقى هااشة ومقرمشة نصف معلق صغيرة محسن خبز 3 معلق لبن بودرة اناا حطيت نيدوو
ووللطعم والنكهة اى حااجة تحبيهاا
مثلا جبنة رومى مبشورة زيتوون اسود صلصة وكاتشب الموجود عندك والى اطفاالك بيحبوووو
ووالتوابل اناا حطيت كمون ووكسبرة وتووم مبشور ناعم وولوو بدرة يبقى تماام
الطريقة
اول شئ نحط الخميرة والسكر على ربع كوب ماء دافى ونتركهاا دقايق لكى تخمر
نحط البكينج بودر ومحسن الخبز والملح على الدقيق والتوابل المطحونة
ونحط الخميرة بعد ماتكون خمرت والزبدة السايحة ونعجن
بتكون عجينة عادية ونقسمهاا وحط فيهاا النكهات الى عندناا ونسيبة يخمر ووبعدين نقطع
ززى البقسمااط بس طبعاا الحجم كبير زى كدة
اناا قسمتها اتنين نص بالزيتون والتوم وونص بالصلصة والكاتشب زى كدة ونبتدى نقطع بعد ماتخمر ويتضاعف الحجم وونسبها تخمر شوية ووعلى الفرن عدل
وولماا تطلع ووتبرد نقطعهاا زى مانحب بس كل ماتكوون صغيرة وبتكوون طعمهاا وقرمشتهاا تحفة ووعلى الفرن تاانى ووهدى الناار خالص ياقمر
ووبعدهاا حوالى عشر دقايق دووقى ووكلى انتى واولادك احلى صن بااى ووادعيلى ووهناا مع الجبنة ووالله تحفة وواوووو
4 كوب دقيق 2كوب ماء دافئ 3 معلق زبدة سايحة معلقة صغيرة ملح 3 معلق سكر
معلقة مبيرة خميرة فورية او بيرة عادى نصف معلقة صغيرةبيكنج بودر (للنكهة صلصة ووكاتشاب معلقتين زيتون اسود)
وعلشان تبقى هااشة ومقرمشة نصف معلق صغيرة محسن خبز 3 معلق لبن بودرة اناا حطيت نيدوو
ووللطعم والنكهة اى حااجة تحبيهاا
مثلا جبنة رومى مبشورة زيتوون اسود صلصة وكاتشب الموجود عندك والى اطفاالك بيحبوووو
ووالتوابل اناا حطيت كمون ووكسبرة وتووم مبشور ناعم وولوو بدرة يبقى تماام
الطريقة
اول شئ نحط الخميرة والسكر على ربع كوب ماء دافى ونتركهاا دقايق لكى تخمر
نحط البكينج بودر ومحسن الخبز والملح على الدقيق والتوابل المطحونة
ونحط الخميرة بعد ماتكون خمرت والزبدة السايحة ونعجن
بتكون عجينة عادية ونقسمهاا وحط فيهاا النكهات الى عندناا ونسيبة يخمر ووبعدين نقطع
ززى البقسمااط بس طبعاا الحجم كبير زى كدة
اناا قسمتها اتنين نص بالزيتون والتوم وونص بالصلصة والكاتشب زى كدة ونبتدى نقطع بعد ماتخمر ويتضاعف الحجم وونسبها تخمر شوية ووعلى الفرن عدل
وولماا تطلع ووتبرد نقطعهاا زى مانحب بس كل ماتكوون صغيرة وبتكوون طعمهاا وقرمشتهاا تحفة ووعلى الفرن تاانى ووهدى الناار خالص ياقمر
ووبعدهاا حوالى عشر دقايق دووقى ووكلى انتى واولادك احلى صن بااى ووادعيلى ووهناا مع الجبنة ووالله تحفة وواوووو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق